Minecraft Realms 

Det er et abonnement på din egen personlige Minecraft-server, hvor du nemt og sikkert kan spille online med venner i delte verdener på tværs af spilplatforme.

Realms: Java Edition

Spiller du Minecraft på en af disse enheder? Hvis du gør, så har du brug for Realms til Java Edition!

Realms: Java Edition understøttes af Windows, Linux og Mac

Realms til Bedrock Edition og Realms Plus

Spiller du Minecraft på en eller flere af disse spilplatforme? Har du adgang til Minecraft Markedsplads? I så fald er Realms til Bedrock Edition og Realms Plus de abonnementer, du leder efter! 

Realms Plus understøttes af følgende enheder: PS4, Nintendo Switch, Xbox, Android, iOS, Amazon Fire og Windows

Besøg Minecraft Markedsplads i dit Minecraft-spil, hvor du kan købe et abonnement på Realms til Bedrock Edition eller Realms Plus, eller du kan vælge at skabe en ny verden i Realms.

Funktioner

bullet-icon

En personlig server

Spil lokalt eller på dit Realm: en vedvarende verden, der er sikkert gemt i skyen.

bullet-icon

Nemt at opsætte og spille

Opsætningen er lige så nem som at skabe en ny verden, når du spiller Minecraft. Du skal blot vælge Opret på Realms. Besøg vores side med ofte stille spørgsmål og vejledninger, hvor du kan finde tips og hjælp til fejlfinding. 

bullet-icon

Sikkerheden kommer i første række

Kun spillere, som du selv inviterer, kan spille på dit Realm. Du kan selv administrer tilladelser og til hver en tid begrænse eller forbyde uvelkomne gæster.

bullet-icon

Et sikkert sted, hvor du kan spille med vennerne

Du og op til ti venner kan spille sammen samtidigt. Det er gratis for dine venner - de får adgang til dit Realm og indholdet i det helt gratis!

bullet-icon

Det bedste indhold

Gør dit spil bedre med brugeroprettet indhold, når du abonnerer på Realms til Java Edition. Få glæde af nyt og gratis indhold på Minecraft Markedsplads hver måned med Realms Plus, eller vælg Realms til Bedrock Edition, hvis du vil købe indhold fra Markedspladsen separat. 

bullet-icon

Spil og synkronisering på tværs af enheder (kun Bedrock)

Gå fra din konsol til din mobil eller pc - spil fra enhver platform, hvor du kan installere Bedrock Edition. 

bullet-icon

Udvid din spiloplevelse

Upload tre forskellige verdener eller Markedsplads-pakker, og da du har plads til tre verdener, kan du til hver en tid skifte mellem dem. Du har fuld kontrol - det er op til dig, hvilken verden du og dine venner kan spille på.

Nyheder om Realms Plus

    Block...Block...Block...