Minecraft Realms 

Een abonnement op je persoonlijke Minecraft-server, waar je eenvoudig en veilig online kunt spelen met vrienden in gedeelde werelden op verschillende apparaten.

Realms: Java Edition

Speel je Minecraft op een van deze apparaten? Dan heb je Realms voor Java Edition nodig!

Realms: Java Edition ondersteund op Windows, Linux en Mac

Realms voor Bedrock Edition & Realms Plus

Speel je Minecraft op een van deze platformen? Heb je toegang tot de Minecraft Marketplace? Dan zijn Realms voor Bedrock Edition en Realms Plus de plannen die je zoekt! 

Realms Plus wordt ondersteund op PS4, Switch, Xbox, Android, iOS, Amazon Fire en Windows-apparaten

Bezoek de Minecraft Marketplace in-game om een abonnement op Realms voor Bedrock Edition of Realms Plus te kopen, of gewoon om Maken op Realms te selecteren wanneer je een nieuwe wereld start.

Functies

bullet-icon

Een persoonlijke server

Speel lokaal of in je Realm, een privéwereld die veilig opgeslagen is in de cloud.

bullet-icon

Eenvoudig in te stellen om snel te kunnen spelen

De configuratie is net zo eenvoudig als het creëren van een nieuwe wereld tijdens het spelen van Minecraft; selecteer gewoon Maken op Realms. Bezoek onze Veelgestelde vragen en zelfstudies voor geavanceerde tips en probleemoplossing. 

bullet-icon

Veiligheid eerst

Alleen spelers die jij uitnodigt, hebben toegang tot je Realm. Beheer machtigingen en beperk of verbied ongewenste bezoekers op elk gewenst moment.

bullet-icon

Een plek om met vrienden te spelen

Jij en maximaal 10 vrienden kunnen tegelijkertijd samen spelen. Je vrienden hoeven nooit te betalen - ze hebben gratis toegang tot je Realm en alle content erop!

bullet-icon

De beste content

Verbeter je game met uitgekozen gebruikerscreaties wanneer je je abonneert op Realms voor Java Edition, profiteer maandelijks van gratis content uit de Minecraft Marketplace met Realms Plus, of kies Realms voor Bedrock Edition als je items van de Marketplace afzonderlijk wilt kopen. 

bullet-icon

Platformoverschrijdend spelen op meerdere apparaten (alleen voor Bedrock)

Ga van je console naar je smartphone of pc, elk platform waarop je Bedrock Edition kunt installeren. 

bullet-icon

Breid je ervaring uit

Upload drie verschillende werelden of Marketplace-packs en schakel er snel tussen via de wereldvakjes. Jij hebt volledige controle: jij kunt kiezen welke wereld er actief is voor jou en je vrienden.

Realms Plus-nieuws

    Block...Block...Block...