Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää

Mikä on Minecraft Live?

Minecraft Live on virtuaalitapahtuma, johon pääsee ympäri maailmaa. Se on täynnä uutisia pelistä ja sisällöntuottajista, ja se sisältää yhteisöäänestyksen, joka vaikuttaa peliin.


Kuinka voin katsoa Minecraft Liveä?

Voit katsoa Minecraft Liveä missä tahansa, jos sinulla on käytettävissäsi Internet-yhteys. Käytä puhelinta, tablettia, tietokonetta tai pelikonsolia katsellaksesi sitä osoitteessa Minecraft.net/live tai Facebook-, YouTube- ja Twitch-tileillä.


Milloin Minecraft Live järjestetään?

Minecraft Live järjestetään virtuaalisesti 15.10,2022 ja se alkaa klo 12.00 (EDT).


Mikä on Mob Vote -olioäänestys?

Joka vuosi hämmästyttävä Minecraft-yhteisö auttaa meitä muokkaamaan peliä äänestämällä uuden olion! Olioita, jotka on lisätty Minecraftiin aiempien äänestysten perusteella ovat Glow Squid, Allay ja... Phantom. Valitse huolellisesti.


Milloin äänestän?

Äänestys alkaa 14.10. klo 12.00 (EDT) ja päättyy 15.10. klo 12.00 (EDT). Saat vain yhden äänen, mutta voit muuttaa sitä niin usein kuin haluat äänestysvuorokauden aikana.


Voinko äänestää Twitterissä tänä vuonna?

Haluamme varmistaa, että jokainen Minecraftia pelaava saa mahdollisuuden saada äänensä kuuluviin, minkä vuoksi siirsimme äänestyksen omalle alustallemme. Äänestämällä käynnistysohjelmassa, Minecraft.netissä ja Bedrock Editionin erityisessä karnevaalikartassamme äänestys pysyy myös nimettömänä, kunnes isäntämme paljastavat voittajan Minecraft Live 2022:ssa!


Mitä olioita voin äänestää tänä vuonna?

Valittavana on kolme oliota: Tuff Golem, Rascal ja Sniffer.


Kuinka voin äänestää suosikkioliotani?

Voit äänestää pelaamalla Bedrock Editionissa Minecraft Live 2022 -karttaa, joka on luotu tätä tärkeää tilaisuutta varten! Jos sinulla ei ole Bedrock Editionia, voit äänestää avaamalla käynnistysohjelman tai verkossa käymällä osoitteessa Minecraft.net/live.


Kuinka voin äänestää Minecraft: Bedrock Editionissa?

Varmista, että laitteeseesi on asennettu Minecraft: Bedrock Editionin uusin versio. Käynnistä peli ja napsauta Minecraft Live -painiketta, joka sijaitsee päänäytön vasemmassa alakulmassa. Nyt tulee vaikein paikka – valitse, mitä oliota äänestät!


Miksi minun pitäisi äänestää Minecraft: Bedrock Editionissa?

Tämä karnevaaliteemainen moninpelikartta on erityinen live-tapahtuma pelaajille ympäri maailmaa. Kartalla voit äänestää suosikkiolioitasi – yhdessä muiden kanssa! Kun olet päättänyt, minkä olion haluat liittyvän Minecraftiin, vedä sen vipua antaaksesi äänesi! Sen lisäksi, että äänestät ja kierrät karnevaalia muiden Minecraft-pelaajien kanssa, tarjolla on myös paljon minipelejä! Katso tästä trailerista esikatselu Minecraft Live 2022aria-label -kartasta!


Entä jos minulla ei ole Bedrock Editionia?

Ei hätää, on kaksi muutakin tapaa äänestää! Äänestä avaamalla käynnistysohjelma tai verkossa käymällä osoitteessa Minecraft.net/live. Muista kuitenkin, että jos sinulla on Xbox Game Pass -tilaus, sinulla on pääsy sekä Java Editioniin että Bedrock Editioniin. Voit lukea lisää täältä: Minecraft.net/article/java-or-bedrock-edition.


Miten kirjaudun sisään äänestääkseni Bedrock Editionissa?

Seuraa ohjeita Help.minecraft.net/hc/articles/360045828292-How-to-Log-In-to-Minecraft kirjautuaksesi sisään tai luodaksesi tilin.


UKK:t

Onko sinulla lisää kysyttävää? Meillä on lisää vastauksia ohjesivullamme