Alt, hvad du har brug for at vide

Hvad er Minecraft Live?

Minecraft Live er en virtuel begivenhed, som du kan være med i, ligegyldigt hvor i verden du er. Eventet er proppet med nyheder om vores spil og indholdsskabere, og der vil også være en stor afstemning, som vil påvirke spillet.


Hvordan kan jeg se Minecraft Live?

Du kan se Minecraft Live, så længe du har forbindelse til internettet. Brug din telefon, tablet, pc eller spilkonsol for at se med på Minecraft.net/live eller via Facebook, YouTube eller Twitch.


Hvornår er Minecraft Live?

Minecraft Live bliver afholdt virtuelt den 15. oktober 2022 og begynder kl. 12:00 EDT (18:00 dansk tid).


Hvad er mobafstemningen for noget?

Hvert år hjælper det fantastiske Minecraft-fællesskab os med at forme spillet ved at stemme på en ny mob! Mobs, der er blevet tilføjet til Minecraft efter tidligere afstemninger, tæller blandt andet den selvlysende blæksprutte, allay og fantomet. Tænk dig godt om, når du stemmer.


Hvornår kan jeg stemme?

Afstemningen åbner den 14. oktober kl. 12.00 EDT (18:00 dansk tid) og slutter den 24. oktober kl. 12.00 EDT (18:00 dansk tid). Din stemme tæller kun én gang, men du kan ombestemme dig så mange gange, du har lyst, i løbet af de 24 timer.


Kan jeg stemme via Twitter i år?

Vi vil sikre os, at alle, der spiller Minecraft, kan komme til orde, og derfor har vi flyttet afstemningen til vores egen platform. Når der stemmes i launcheren, på Minecraft.net og i vores særlige karnevalskort til Bedrock Edition vil afstemningen også forblive anonym, indtil vores værter afslører vinderen til Minecraft Live 2022!


Hvilke mobs kan jeg stemme på i år?

Du kan vælge mellem tre mobs: tuff golem, rascal og sniffer.


Hvordan stemmer jeg på min yndlingsmob?

Du kan stemme ved at spille vores særlige kort for Minecraft Live 2022: Bedrock Edition-kortet er skabt specielt til dette utrolige event! Hvis du ikke har Bedrock Edition, kan du stemme i launcheren, eller du kan stemme online på Minecraft.net/live.


Hvordan stemmer jeg i Minecraft: Bedrock Edition?

Sørg for, at du har den nyeste version af Minecraft: Bedrock Edition installeret på din enhed. Start spillet, og klik på Minecraft Live-knappen i nederste venstre hjørne af hovedskærmen. Og så kommer det til den sværeste del: Vælg, hvilken mob du vil stemme på!


Hvorfor skal jeg stemme i Minecraft: Bedrock Edition?

Dette multiplayerkort med karnevalstema er en særlig livebegivenhed, hvor spillere over hele verden kan stemme på deres yndlingsmob – i fællesskab! Når du har besluttet, hvilken mob du gerne vil have med i Minecraft, skal du trække i håndtaget for at afgive din stemme! Udover at stemme og udforske karnevalet med andre Minecraft-spillere kan du også spille en masse minispil! Se denne trailerfor at få et smugkig på kortet for Minecraft Live 2022!


Hvad hvis jeg ikke har Bedrock Edition?

Intet problem! Du kan stemme på to andre måder! Stem ved at åbne launcheren, eller stem online ved at besøge Minecraft.net/live. Husk, at du har adgang til både Java Edition og Bedrock Edition, hvis du har et Xbox Game Pass-abonnement. Du kan læse mere her: Minecraft.net/article/java-or-bedrock-edition.


Hvordan logger jeg ind for at stemme i Bedrock Edition?

Følg instruktionerne på Help.minecraft.net/hc/articles/360045828292-How-to-Log-In-to-Minecraft for at logge ind eller oprette en konto.


Ofte stillede spørgsmål

Har du flere spørgsmål? Vi har flere svar til dig på vores hjælpeside