Alt du trenger å vite

Hva er Minecraft Live?

Minecraft Live er en virtuell hendelse som er tilgjengelig over hele verden. Arrangementet er fullspekket med nyheter om spillene våre, innholdsskapere og inkluderer en avstemning som påvirker innholdet i spillet.


Hvordan kan jeg se Minecraft Live?

Du kan se Minecraft Live overalt så lenge du er tilkoblet internett. Bruk telefon, nettbrett, PC eller spillkonsoll for å se på Minecraft.net/live eller Facebook, YouTube eller Twitch.


Når er Minecraft Live?

Minecraft Live avholdes virtuelt 15. oktober 2022 og begynner klokken 18:00 CET.


Hva er vesenavstemningen?

Hvert år bidrar det fantastiske Minecraft-samfunnet til å forme spillet ved å stemme inn et nytt vesen! Vesener lagt til etter tidligere avstemninger inkluderer en glødende blekksprut, de allierte og ... fantomet. Tenk deg godt om. Vær så snill.


Når kan jeg stemme?

Avstemningen åpner den 14. oktober, 18:00 CET og stenger den 15. oktober, 18:00 CET. Du har bare én stemme, men du kan endre den så mange ganger du ønsker i løpet av disse 24 timene.


Kan jeg stemme på Twitter i år?

Vi ønsker at alle som spiller Minecraft skal bli hørt, og dette er grunnen til at vi har flyttet avstemningen til vår egen plattform. Ved å stemme i launcheren, Minecraft.net og vårt spesielle karnevalskart for Bedrock Edition, vil stemmegivningen også forbli anonym til våre verter avslører vinneren under Minecraft Live 2022!


Hvilke vesener kan jeg stemme på i år?

Du kan velge mellom tre vesener – The tuff golem, the rascal og the sniffer.


Hvordan stemmer jeg på yndlingsvesenet mitt?

Du kan stemme ved å spille kartet for Minecraft Live 2022, kartet Bedrock Edition lagde eksklusivt for anledningen! Hvis du ikke har Bedrock Edition kan du avgi stemmen din ved å åpne launcheren eller på nett ved å besøke Minecraft.net/live.


Hvordan stemmer jeg i Minecraft: Bedrock Edition?

Sørg for at du har den siste versjonen av Minecraft: Bedrock Edition installert på enheten din. Start spillet og klikk på Minecraft Live-knappen nederst til venstre på hovedskjermen. Nå kommer den vanskelige delen – å velge hvilket vesen du skal stemme på!


Hvorfor bør jeg stemme i Minecraft: Bedrock Edition?

Dette karneval-inspirerte flerspillerkartet er en spesiell event der spillere over hele verden kan møtes og stemme på sitt favorittvesen. Når du har bestemt hvilket vesen du vil ha med deg videre i Minecraft, trekker du i spaken for å avgi din stemme. I tillegg til å stemme og å utforske kartet sammen med andre Minecraft-spillere, er det mange minispill du kan spille. Sjekk ut denne trailer for en forhåndsvisning av Minecraft Live 2022-kartet!


Hva om jeg ikke har Bedrock Edition?

Ikke noe problem, det er to andre måter du kan stemme på. Stem enten ved å åpne launcheren eller på nett på Minecraft.net/live. Bare husk at hvis du har et Xbox Game Pass-abonnement, har du tilgang til både Java Edition og Bedrock Edition. her: Minecraft.net/article/java-or-bedrock-edition.


Hvordan logger jeg inn for å stemme i Bedrock Edition?

Følg instruksjonene på Help.minecraft.net/hc/articles/360045828292-How-to-Log-In-to-Minecraft for å logge inn eller opprette en konto.


Ofte stilte spørsmål

Har du flere spørsmål? Vi har flere svar på vår hjelpeside